Uniek4u

Uniek4U is een organisatie welke dagbesteding biedt op 3 verschillende locaties. Onze doelgroep is gevarieerd van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt tot aan mensen met (jong) dementie. Bij Uniek4u is ieder mens uniek, willen we het beste bij iedereen naar boven halen en gaan we voor kleinschaligheid en persoonlijk contact.

Winkel

Ambachtsstraat 20
in Kampen

Tel. 038 737 00 06
Email. info@uniek4u.nl

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag 08:30 tot 16:00 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Uniek4U

In ons pand aan de Ambachtsstraat wordt er van maandag t/m zaterdag hard gewerkt aan verschillende producten die vervolgens worden verkocht via de webshop of in onze winkel. Daarnaast bieden we verschillende activiteiten aan waarbij er diverse leerprocessen bij komen kijken. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Productie werk; grote bestellingen verwerken en inpakken, opdrachten voor externe bedrijven.
  • Kook- en bakactiviteiten; iets lekkers voor tussen de middag.
  • Computerwerkzaamheden; digitaal ontwerpen.
  • Creatief; naaien, tekenen.
  • Winkelwerkzaamheden; klantgerichtheid, kassa beheer, winkel netjes houden & producten prijzen.

Alle producten die wij zelf maken kunt u herkennen aan het Uniek4U label. Naast het maken van eigen producten scheppen wij ook verse thee en verwerken dit tot leuke pakketjes.
Al deze activiteiten zorgen voor een bepaalde ontwikkeling. Denk aan: zelfstandigheid, zelfredzaamheid, eigenwaarde, sociale vaardigheden en werktempo. Tijdens deze activiteiten is er altijd professionele begeleiding aanwezig.

Naar de webshop

 

Boeken

Aan de Ambachtsstraat 20 is er een afdeling waar tweedehands boeken worden verkocht via marktplaats en de webshop. Alle boeken worden stuk voor stuk ingevoerd. Zo wordt er gekeken naar gewicht, grootte, categorie en schrijver. In het magazijn staan ruim 2000 boeken netjes op nummer geordend klaar voor de verkoop.

Naar de webshop

Naar Marktplaats

 

Heb je een vraag?